PUNOLJETNOST PROSLAVILI NA NAJBOLJI NAČIN

Rekordan broj od 344 natjecatelja sudjelovao je na 18. Jaskanskom polumaratonu. Zvonimir Novosel, gradonačelnik grada Jastrebarsko pozdravio je brojne natjecatelje i označio start utrke. Ispričao se jer zbog ozljede nije mogao trčati, iako je već imao dodijeljen startni broj, Trčalo se po izuzetno toplom vremenu i pri velikom UV indeksu opasnosti od zračenja. Na stazi koja slovi kao najzahtjevnija u toj disciplini slavio je gost iz A.K. Dubrovnik Ante Živković, drugi je bio Hrvoje Zebić iz A.K. Maksimir a treći Matej Poljanšek iz Slovenije.

jaska2016_pobjednici

Kod žena nije bilo iznenađenja – Veronika Jurišić iz A.K. Sljeme opet je sa osmjehom na licu ušla kao prva u cilj. Druga je bila Ivana Svetić Kasović iz A.K. Dinamo Zrinjevac, a treća Helena Gleđa iz A.K. Maksimir. Od jastrebova najbrži su bili Antonio Marečić, Josip Bek i Zdenko Pučar, a kod žena Maja Resman, Vesna Grgona i Andreja Režek.

JASKA2016-okrijepaJASKA2016-okrijepa2

Na 5 kilometarskoj gradskoj utrci prvi je ciljem prošao Nikola Škvorc iz A.K. Rudolf Perešin, drugi i treći su bili Elvis Hodžić i Melvin Sadiković iz A.K. Krajišnik. Nives Zebić iz A.K. Maksimir bila je prva kod žena, Ines Mahovlić Krpan iz A.K. Forca a treća Nola Jandrečić iz KCIPT Samobor. Od jastrebova najbolji su bili Željko Konosić, Bruno Vađina i Marko Gvozdanović, a kod žena Tereza Vuković Butorac, Ines Sečen i Jana Frkonja.

jaska2016_forcajaska2016

Posebnu zahvalu organizator A.K. Jastreb 99 upućuje Policijskoj postaji Jastrebarsko i DVD Jastrebarsko na besprijekornom osiguranju natjecatelja, kao i Hitnoj službi Doma zdravlja Jastrebarsko na strpljivom praćenju natjecatelja po našim „ bregima „.

jaska2016_tomacjaska2016-veronikajaska2016_suza

Zanimljivosti :

  • više od 60 jastrebova i jaskanaca sudjelovalo je u natjecanju
  • posebnu zanimljivost obilježio je bračni dvoboj Martina i Tomislav Tomac Vs Suzana i Krunoslav Kokot
Podijeli na: Facebookgoogle_plusmail

Komentraj

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*