Kozjak/ Vienna/ Krk

Ode još jedan vikend za nama pa da ga ne zaboravimo kao Luka Modrić moramo ostaviti trag na FB, jer ako nije na FB kao da nismo niti trčali!


Četa mala ali odabrana otišla je u Kaštel Sučurac na zadnje kolo planinskog kupa – Kozjak. U kratko, berba medalja što možete vidjeti i iz priložene slike (btw. autor slike je mogao izrezati svoja koljena, ali eto nije pa nećemo niti mi, Kozjak je poznat po razno raznim filmovima al mi imamo samo slike).
Zdenko Pučar 59:09 – MS 1. mjesto
Krešimir Radelja 1:07:38 -M40 3. mjesto
Snježana Husić 1:13:06 – Ž45 2. mjesto
Daria Županić 1:13:30 – ŽS 3. mjesto
Super ste 


U Beču su pak na polumaratonu bili bračni par Hrković (Luka i Valentina) i Zorica Cvanciger. Kažu da im je bilo odlično, preporučaju svima iduće godine. Luka je napravio pb i dao svima na znanje da u AK Jastrebu ima mjesta samo za jednog brata Hrkovića (Nikola gori ti).
Zorica Cvanciger 1:42:35
Luka Hrković 1:45:45
Valentina Pinturić Hrković 2:16:55.


The last, but not least, Nenad Ostojić je bio prvi na Krk Island Trailu na stazi od 15 km. Nećemo pretjerivati s tekstom, ali ipak moramo spomenut da se vidi “touch” Kreše Karasa koji se zbog svoje ozljede mogao u potpunosti posvetiti treniranju našeg Nene. Neno kaže: 
“Utrka taktički odlično odrađena i “tankiranje”na usponu se pokazalo dobitnim na završnom i tehnički zahtjevnom spustu.
Sve ovo je predigra za ono što me čeka za 5 dana,a to je Dalmacija ultra trail i utrka od 100 km 💪💪. Poželimo mu sve najbolje.

Komentraj

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*