Jastrebovi uspješni kod susjeda Samoboraca

21.02. Završila je Šojka liga koja se održavala paralelno s našom zimskom ligom. Ligu organizira naš bratsko – sestrinski klub KCIPT Samobor. Dio naših članova uspio je sudjelovati na obje lige a imali smo i berbu medalja. Svakako treba izdvojiti Tinu Gjoni koja je bila 2. u ukupnom poredku i prva u svojoj Žxx kategoriji. Tina je napisala i kratki tekstić al smatra da nije cijeli za javnu objavu pa evo samo dio :

Šojka 2015/6 – sasvim intimno

Ne znam kak je bilo ranije.. ove godine nije bilo nešt puno blata, nije bilo kiše, bilo je malo tvrdog snijega i jedne subote ga je bilo do koljena. Zima blaga, a Šojka ugodna.

Bilo je više teplo, neg mrzlo, više me svrbilo i stezalo i grebalo, neg kaj sam se smrzavala. Valda klimatske promjene ili koji već đava.

Nateravala sam na bregu kolegicu Jastrebicu Ivu, a cijelim putem Mr Pongija. Jer nemam sat i nikad ne znam jel dahćem od svoje jadne forme ili sam brža nego ikad.

Pongija sam stigla dvaput i deset puta nisam, čovjek je zmaj.

Sa štapovima sam se borila jednom napol (to pikanje u zemlju je ubojito, dvaput sam se popiknula). I jendom sam se napol borila s parfemom druga precjednika Peđe (dolazi na trku naparfumiran ko da ide na kurve). Triput mi se navrh brega povraćalo. Jednom od mamurluka od tuluma od petka uoči, a dvaput od napora.

šojka pweđe

Uozbiljimo se; dakle na dugoj stazi Daria Županić – ŽS – 1. mjesto
Mirjana Kovačić Ž50 – 1. mjesto
Goran Hudec -M 65 – 1. mjesto
Krunoslav Kokot – M40 – 4. mjesto
Branko Pavlić – M55 5. mjesto
Zdenko Pučar – MS 4. mjesto
Na kratkoj stazi Tina Gjoni je bila 2. ukupno i prva u Ž35 kategoriji
Iva Ruszkowski – Ž50 – 2. mjesto
Predrag Radić – M55 – 1. mjesto
Josip Dikon M60 – 1. mjesto
Vladimir Haramija – M30 5. mjesto

šojka dikon

Komentraj

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*